Terug naar boven

De lachende mens

Activiteit

IVC vzw

Dommelhof

Toekomstlaan 5

3910 Neerpelt

Limburg

Introductie

Glimlachen, en zomaar lachen, genereert een plezieriger en liefdevoller samenleven. De gezonde effecten voor het mentaal, geestelijk en fysiek welzijn zijn méér dan ooit wetenschappelijk onderbouwd. Samen goed geaard lachen voedt het gemeenschapsgevoel en opent nieuwe perspectieven.

Iedereen, met een beetje gevoel voor humor, kan er actief en interactief, zijn of haar eigen expressieve mogelijkheden onderzoeken. Als we leren aanvaarden, met uitstel van oordeel wat er is, kunnen we ook verdriet, woede en angst een plaats geven. We oefenen in het creatief transformeren van negatieve gedachten, emoties en gedrag.
We (her)ontdekken onze speelse inspiratie door meer te focussen op onze bron, nl. ons innerlijk kind. Het verbinden van hoofd, hart en handen stimuleert ons autonoom zenuwstelsel en activeert daardoor onze empathie en onze emotionele intelligentie. We doen oefeningen die ons anders leren omgaan met stress, conflicten, relatiespanningen, agressie en passie. We scheppen een veilige en respectvolle omgeving met voldoende tijd en ruimte om te luisteren en vriendelijk samen te spreken. Ook voor het persoonlijk integreren in de eigen leef- en werksituatie is er aandacht met een aanbod voor weldoende nazorg.
Geen ervaring nodig, iedereen met een open mind, is welkom.

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: zaterdag 29 oktober 2022
zaterdag 29 oktober 2022Vanaf 09:30tot 20:30
zondag 30 oktober 2022Vanaf 09:30tot 17:00

Praktische informatie

Thema's

Beweging en Dans Gezondheid Hartcoherentie Lichaam & welzijn Ontspanning - relaxatie Persoonlijke ontwikkeling Stress, omgaan met

Voor

Iedereen

Gegeven door

Trudie Appermans & Gerard Aerts

Prijs

€ 225 (maaltijden inbegrepen)

Neem contact op met

De lachende mens
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

IVC vzw

Dommelhof

Toekomstlaan 5

3910 Neerpelt

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.ivc.be

Routebeschrijving