Terug naar boven

Behandelaar zoeken?

Deskundige begeleiding van een behandelaar is welkom wanneer je vooruit wil in je leven. Jezelf ontdekken, je effectiviteit verhogen, je beter in je vel voelen of leren omgaan met emoties is aangenamer met de juiste ondersteuning.

Een behandelaar zoeken doe je eenvoudig via bovenstaande zoekfunctie. Hiermee kan je gericht een behandelaar zoeken op alternatieve therapievorm of specialisatie! Vul je gemeente in en vind meteen alle behandelaars in je buurt.

Zoek meteen: Behandelaar Antwerpen, Behandelaar Gent, Behandelaar Leuven, Behandelaar Mechelen, Behandelaar Brugge, Behandelaar Aalst, Behandelaar Brussel, Behandelaar Kortrijk.

Of lees meer info over:

Hoe een deskundige behandelaar zoeken
Verfijn je zoekopdracht
De juiste behandelaar voor jou
Een afspraak maken

Hoe een deskundige behandelaar zoeken

Het is belangrijk een behandelaar te zoeken volgens jouw behoeften. Naast de praktische overwegingen zoals afstand is het nuttig ook je wensen duidelijk te maken. Dit doe je door een specifieke behandelaarvorm of specialisatie te selecteren. Zo krijg je meteen de lijst van behandelaars die bij jou passen, met hun praktijk- en contactgegevens.

Je kan dus ook rechtstreeks zoeken op bv burn-out, angst, stress en spanningen, omgaan met HSP, faalangst overwinnen, enz.

Behandelaars zijn ook werkzaam bij carrière ontwikkeling zoals professional alternatieve therapie , teambuilding, bedrijfscoaching en vele andere specialiteiten. Of bij je persoonlijke ontwikkeling zoals loopbaanbegeleiding, life alternatieve therapie en personal alternatieve therapie.

Lees ook meer info over wat is een goede behandelaar.

Een behandelaar zoeken via ‘Verfijn je zoekopdracht

Heb je specifieke wensen, filter dan verder via ‘Verfijn je zoekopdracht’. Zo krijg je een gerichte selectie van behandelaars. Zo vind je bv eenvoudig een kinderbehandelaar of jongeren behandelaar, een gezinsbehandelaar of relatiebehandelaar, een behandelaar aan huis, online behandelaar of een behandelaar die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer of toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

De juiste behandelaar voor jou!

Geslaagde begeleiding is niet alleen afhankelijk van de juiste methode of de deskundigheid van de behandelaar. Het moet ook juist voelen. Wanneer jullie op dezelfde lijn zitten, zal de begeleiding aangenamer zijn en de kans op succesvolle afronding groter zijn.

Zoek dus een behandelaar waarmee het klikt en waar je vertrouwen in hebt. Bekijk daarom goed het profiel van de behandelaar. De foto en persoonlijke tekst geven jou een ruimer beeld van de behandelaar en zijn of haar methodes. Bekijk ook de opleidingen of voorgaande ervaringen. En vertrouw daarnaast op je gevoel.

Ben je niet zeker?
Mail dan de behandelaar die je het meeste aanspreekt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo weet je direct of het klopt en ben je vrij om samen verder te gaan.

Maak een afspraak / info

Omdat de meeste behandelaars tijdens hun begeleidingen telefonisch niet bereikbaar zijn, kun je jouw behandelaar best contacteren via email. Klik in het profiel op ‘Maak een afspraak / info’ en vraag voor een kennismakingsgesprek.

Indien gewenst kun je jouw behandelaar meer info vragen over bv. zijn werkwijze, consultprijs, …

Veel succes met je verdere proces!

Vind een behandelaar