Terug naar boven

Ervaringen van hulpverleners met onze doorverwijssites

Onderstaande spontane bedankingen ontvingen we van aangemelde hulpverleners van onze verschillende doorverwijssites. We vinden het leuk ze met je te delen! Wat is jouw ervaring met Vind-een-Alternatief.nl? Laat het ons weten!

Suzan Van Apeldoorn - Energetisch therapeut

Suzan Van Apeldoorn - Energetisch therapeut

Ik ben super positief over Vind-een-Therapeut.nl! Zo’n 80% van mijn cliënten komt nu eenmaal ook via jullie website. Je kan heel duidelijk specialisaties, klachten en behandelingsvormen aangeven en ik merk dat dat heel goed werkt en dat de juiste mensen me hierdoor weten te vinden.

Ik ben heel actief in de beeldende therapie en ik geef elke zelfstandige het advies zich te registreren op één van jullie websites! Ik raad het platform dus heel vaak aan aan nieuwe collega’s.

Ik kan ten allen tijde mijn profiel aanpassen. Toen ik veranderde van praktijknaam en me ging focussen op enkele andere therapievormen kwam dit goed van pas. Gebruiksvriendelijk!

Vind-een-Alternatief.nl is nu dus ook een heel goed idee. Ik val zelf perfect binnen het doelpubliek van deze nieuwe site. Via Vind-een-Therapeut.nl heb ik al een heel groot bereik, maar ik merk dat er steeds meer belangstelling is voor holistische therapie. Voor deze mensen is het heel fijn dat ze via Vind-een-Alternatief.nl heel gemakkelijk bij me terecht kunnen!

Vaktherapeut
Suzan Van Apeldoorn - Almere

Sabine Lodewijks - Enneagram coach

Sabine Lodewijks - Enneagram coach

Ik werd zo blij toen ik van het ontstaan van Vind-een-Alternatief.nl hoorde!

Ik merk dat mensen kiezen voor mij omdat ik niet standaard werk, maar technieken combineer en afstem op wat iemand nodig heeft. Ik pas zelf ook niet in een klassiek hokje, dus trek ik mensen aan die zichzelf ook niet in één hokje kunnen plaatsen. Mensen zoeken heel vaak iets anders, na jarenlange reguliere therapie.

Vandaar ben ik super enthousiast over de nieuwe website Vind-een-Alternatief.nl!

"Energetisch voelt dit goed, ik voel de klik dus ik stap er met veel plezier in."

Enneagram Coach
Sabine Lodewijks - Eindhoven

Paula Roosjen - Rebalancer op Vind-een-Therapeut.nl

Paula Roosjen - Rebalancer op Vind-een-Therapeut.nl

Ik vind het heel fijn dat er een plek is waar cliënten kunnen bepalen welke therapeut op dit moment het beste past bij hen. Er zijn nu eenmaal zoveel mensen waar ze naartoe kunnen of waarvoor ze kunnen kiezen.

Het is mooi dat er een plek is waar mensen rustig rond kunnen kijken door welke therapeut zij zich aangesproken voelen. Via Google moeten ze al heel gericht op zoek gaan, en hier kunnen ze meerdere disciplines ontdekken. Vind-een-Therapeut.nl zorgt voor een bredere waaier aan soorten therapie en begeleiding.

Vind-een-Alternatief.nl laat de bezoekers kennismaken met allerlei vormen begeleiding, die ze anders misschien nooit zouden hebben leren kennen. Bezoekers zullen nu gerichter kunnen zoeken. Ze krijgen zo meer zicht op wat er in de complementaire zorg te vinden is.
Toen ik zag dat jullie met Vind-een-Alternatief.nl gingen starten, was ik heel enthousiast en wou ik meteen in dit verhaal mee!

Rebalancer
Paula Roosjen - Zwolle

Luit Afman - Systeemtherapeut

Luit Afman - Systeemtherapeut

Ik ben via Google op jullie website terecht gekomen en wou het meteen een kans geven, want voor het tarief moest ik het zeker niet laten liggen. Het grappige is dat ik het grootste deel van mijn klanten nu ook via jullie bereik. Ik maakte heel gemakkelijk een profiel aan, en steeds op het juiste moment stromen de cliënten binnen, geleidelijk maar steady.

Ik wil meer en meer gaan focussen op klussen die via Vind-een-Therapeut.nl komen, dus ik vind dit een gemakkelijk systeem om mijn praktijk verder te gaan opbouwen. Heel leuk werken op deze manier!

Wat ik ook leuk vond is dat er rond corona enkele mails via jullie werden uitgestuurd over wat je allemaal kan doen om veilig en succesvol verder te werken. Ik bedank jullie hier nog graag eens voor!

Ik kijk uit naar Vind-een-Alternatief.nl. In zorgland ligt er volgens mij teveel nadruk op BIG geregistreerde zorgverlening, en ik ben blij dat de nieuwe website nu nadruk kan leggen op de holistische opties!

Systeemtherapeut
Luit Afman - Utrecht

Tom van der Linde - Energetisch therapeut

Tom van der Linde - Energetisch therapeut

Met nagenoeg alle mensen die via jullie bij mij terechtkomen, ga ik ook daadwerkelijk een traject aan met goede resultaten. De goede zoekcriteria van vind-een-therapeut.nl maken dat ik de cliënten krijg die bij mij passen en andersom. Vind-een-therapeut.nl is voor mij dan ook een belangrijke manier van cliëntenwerving.

Energetisch therapeut
Tom van der Linde - Amsterdam


Carin Ransijn - Hypnotherapeut

Carin Ransijn - Hypnotherapeut

Vrijwel al mijn cliënten ontvang ik via Vind-een-therapeut. Ze kunnen de site makkelijk vinden en als ze willen, kunnen ze meer informatie over mij en mijn werkwijze vinden door op de link naar mijn website te klikken. Ik kan in mijn statistieken zien dat ze dit niet vaak doen; vaak maken ze direct een afspraak via de website van Vind-een-therapeut. Ik vind het een prettige en duidelijke site waar mensen op een laagdrempelige manier hulp kunnen zoeken en de voor hen juiste hulpverlener kunnen kiezen.

Ik verwacht dat Vind-een-alternatief voor mij ook een goede site is, aangezien ik als hypnotherapeut toch cliënten aantrek die vaker op zoek zijn naar een alternatief voor de reguliere zorg. De titel van de site dekt daarom in mijn ogen volledig de lading.

Hypnotherapeut
Carin Ransijn - Rotterdam

Rineke Van Vreden - Transpersoonlijk Coach

Rineke Van Vreden - Transpersoonlijk Coach

De site 'vind een therapeut' is een overzichtelijke site, waarop de cliënt op haar/zijn eigen wijze en tijd een potentiële therapeut kan vinden die het meest aanspreekt. Iedere therapeut heeft een omschrijving van zijn/haar therapievorm en werkwijze.

Voor mij als coach/therapeut is deze site waardevol, omdat ik mezelf kan laten zien en kan vertellen over mijn psychologische aanpak. Zodat de cliënt een keuze kan maken en dit later kan checken tijdens het kennismakingsgesprek.

Psychosynthesetherapeut
Rineke Van Vreden - Amsterdam

Heidi Serbruyns - Lichaamsgericht therapeut

Heidi Serbruyns - Lichaamsgericht therapeut

Als startende therapeut die nog in opleiding was, was Vind-een-Therapeut.nl geweldig. Ik had een snel en gemakkelijk contact met de klantendienst die me meteen verzekerde dat ik me als aspirant al mocht registreren op de website. Ze hielpen me ook bij het zetten van de nodige stappen hiervoor. Hele goede service!

In de meeste gevallen sta ik sceptisch tegenover betalende websites, maar Vind-een-Therapeut.nl nam bij mij alle twijfel weg. Ik kreeg op de korte tijd die ik online stond meteen al 2 cliënten via jullie website, een heel mooie start dus. Bedankt voor de boost die jullie me konden geven als starter!

Lichaamsgericht therapeut & yoga-instructrice
Heidi Serbruyns - Rotterdam

Lily Valkenberg - Orthomoleculair therapeut

Lily Valkenberg - Orthomoleculair therapeut

Ik werd geïntroduceerd door een collega en ben nog steeds enthousiast over de website! Ik heb ze ook al vaak aangeraden.

Een grote sterkte van Vind-een-Therapeut.nl is dat ik weet dat het ook indirect werkt, door mondreclame. Het toont dat het altijd belangrijk is om zoveel mogelijk je naam bekend te maken. Als mensen googlen en ze zien je op verschillende sites, levert dat succes op.

Vind-een-Therapeut.nl is een mooie site, makkelijk om je profiel er op te zetten. Prijs is zeer goed, je haalt sowieso de kosten er meer dan uit.

Darmspoelingsspecialist & Orthomoleculair therapeut
Lily Valkenberg - De Bosch | 's Hertogenbosch

Djuwi Franzen - Psychodynamisch therapeut op Vind-een-Therapeut.nl

Djuwi Franzen - Psychodynamisch therapeut op Vind-een-Therapeut.nl

Via een collega Psychodynamisch therapeut en Systemisch Coach heb ik het online platform voor therapeuten gevonden. Al meteen na een aantal dagen kwam de eerste aanvraag van een client voor een traject binnen via e-mail.

Het was voor mij spannend om zichtbaar te zijn, echter verdween dat vrij snel. En kan ik dankzij het platform mij bezig houden met mijn praktijk en het begeleiden van cliënten. Wat fijn dat deze website bestaat.

De samenwerking met het team verloopt soepel. De website is gebruiksvriendelijk voor cliënt alsook therapeut. En ook de investering verdien je snel terug. Ik heb gekozen voor een lang termijn commitment, omdat ik graag zichtbaar wil blijven.

Inmiddels heb ik mijn collega's in het werkveld geïnformeerd over Vind-een-therapeut.nl. Het is nu al een succesverhaal. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.

Hartegroet,

Psychodynamisch therapeut
Djuwi Franzen - Den Haag

Barbara Soesan - Transpersoonlijk coach

Barbara Soesan - Transpersoonlijk coach

Sinds een jaar ben ik aangesloten bij Vind-een-Therapeut.nl en naar volle tevredenheid! Een aanzienlijk deel komt via jullie website bij mij terecht en een deel van mijn cliënten komt via mijn eigen netwerk. De website is zowel voor therapeuten als cliënten heel helder en gebruiksvriendelijk. Cliënten kunnen makkelijk de best passende therapie vinden aan de hand van verschillende criteria en zoektermen. Ook is er genoeg ruimte om te laten zien wat jouw stijl is en hoe je als therapeut werkt.

Counselor
Barbara Soesan - Amsterdam

Mirjam Spoelstra - Hypnotherapeut

Mirjam Spoelstra - Hypnotherapeut

Omdat je op de site duidelijk je specialisaties kan aangeven komen er echt cliënten bij mij, die bij mij passen. Dus dat is heel fijn. Ik krijg verschillende cliënten per maand van jullie platformen, met hele verschillende vraagstukken en problemen. De mails die ik ontvang zijn altijd heel duidelijk omschreven wie de cliënt is en wat ze willen met naam en telefoonnummer en emailadres.

Hypnotherapeut
Mirjam Spoelstra - Den Haag

Willeke Gronenschild - Integratief therapeut

Willeke Gronenschild - Integratief therapeut

Via contact met jullie klantendienst pasten we mijn profiel aan. Sindsdien kreeg ik meteen meer aanmeldingen. Nu ik afgestudeerd ben, krijgen cliënten ook meer vergoed en merk ik dat er meer cliënten naar me toe komen. Elke week heb ik nu 4-5 contactnames, dankzij de combinatie van Vind-een-Therapeut en mijn website.

Vind-een-Alternatief.nl is een heel goed idee. Ik merk dat er steeds meer cliënten bij mij komen die al langer bij de reguliere therapie hulp zoeken, maar nu eigenlijk alternatieve manieren gaan zoeken omdat ze niet in die beperkende visie willen blijven. Er is een enorm verlangen bij bezoekers om naar die holistische behandelingsvormen te gaan.

Het contact met jullie was echt super! Ik werd meegenomen en geholpen en dat is heel belangrijk. De communicatie is heel fijn en er wordt gericht hulp geboden. Heel tevreden over die communicatie!

Integratief therapeut
Willeke Gronenschild - Tilburg

Karin Meursing-Harens - Transpersoonlijk therapeut

Karin Meursing-Harens - Transpersoonlijk therapeut

Mijn bevindingen met Vind-een -therapeut zijn zeer positief.

Ondanks dat ik een mooie website heb laten maken, komen de meeste cliënten via Vind-een-Therapeut bij mij terecht. Het is een mooie, makkelijke site om een therapeut bij je in de buurt te zoeken. Het werkt zo goed dat een eigen site bijna overbodig is.

Van jullie nieuwe site heb ik hoge verwachtingen omdat het een nog groter gebied zal weergeven. Ook heb ik jullie site bij veel collega therapeuten aanbevolen en zij zijn net zo positief als ik. In het kort dus alleen maar lof.

Transpersoonlijk therapeut
Karin Meursing-Harens - Groningen

Tessa Barten - NEI Coach

Tessa Barten - NEI Coach

Vind-een-Therapeut zorgt voor meer bekendheid voor mijn praktijk, wat ik natuurlijk fijn vind! Ik ben beter vindbaar en krijg via deze weg ook aanvragen van mensen die op zoek zijn naar een therapeut. Vind-een-Alternatief zal ongetwijfeld hetzelfde bereiken, met daarbij het pluspunt dat ze het holistische in de schijnwerpers zetten: dat vind ik goed!

NEI Coach
Tessa Barten - Nijmegen