Terug naar boven

Wie is I-Publicity?

Achter de computerschermen

Vind-een-Alternatief.nl wordt beheerd door energetische theraputen, coaches, psychotherapeuten, communicatiemedewerkers en programmeurs uit Vlaanderen en Nederland, allen met een warm hart voor mentaal en lichamelijk welzijn.

De website is een project van I-Publicity, een dynamische onderneming met een hecht team en een persoonlijke aanpak. Op onze drie bedrijfskatten na is iedereen nauw betrokken bij de hele werking van het bedrijf. Ook jouw input als hulpverlener verwelkomen we graag!

I-Publicity: Een bedrijf met een missie

Met Vind-een-Alternatief.nl willen we alternatieve therapie bereikbaarder maken en zo de verbinding leggen tussen de reguliere zorgverlening en het alternatieve en complementaire werkveld. Zo krijgt iedereen toegang tot een bredere waaier aan mogelijkheden en vindt iedereen snel en eenvoudig de behandelaar die bij hem of haar past!

Waarom doen we dat?

  1. Alternatieve therapie kan levens veranderen. Een samenleving waar mensen zich goed in hun vel voelen functioneert beter. Mensen zorgen voor zichzelf én voor elkaar. Gelukkig zijn is goed voor iedereen!
  2. We geloven in samenwerking en verbinding. Een beetje idealistisch misschien, maar we geloven dat samenwerking de wereld kan verbeteren, zoniet noodzaak is in deze tijd. Better Together!
  3. Een juiste match doet wonderen! Door als hulpzoekende zelf te kiezen vind je de hulpverlener waarmee het klikt! Hierdoor verhoogt de kans op een succesvolle alternatieve therapie.

Een ethische basis

We dragen ethiek en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel. Onze zorg gaat niet alleen uit naar de bezoekers, ook de aangemelde behandelaars bieden we een correct forum.

Hoe doen we dat?

  • Zonder favorieten: Alle behandelaars komen ad random bovenaan in de zoekresultaten te staan. Geen voorkeursbehandelingen dus, ook niet voor bepaalde vormen van alternatieve therapie. We geloven sterk in de kwaliteit van élke vorm van alternatieve therapie.
  • Zonder reclame: Geen fan van ongepaste reclame? Wij ook niet! Je zal op deze website dan ook geen hinderlijke reclameblokken tegenkomen. Alle behandelaars kiezen ook bewust om zich in te schrijven. We halen nooit ongevraagd gegevens vanuit het internet.
  • Zonder addertjes onder het gras: Iedereen betaalt hetzelfde tarief. Dat betekent: geen verborgen kosten of onderscheid door prijs. Hier is alles 100% transparant.

Geen favorieten, geen reclame en geen addertjes. Wat dan wel?

Een betrouwbare, 100% veilige en professionele website die hulpverleners en cliënten op een doeltreffende manier met elkaar in contact brengt.

Bekijk hier het volledige aanbod van Vind-een-Alternatief.nl en maak snel je profiel aan!

En er is meer…

We vergroten ook de online vindbaarheid van hulpverleners in andere disciplines. Ken je Vind-een-Psycholoog.be, VindeenTherapeut.be, Vind-een-Kinesist.be, Vind-een-Osteopaat.be en Vind-een-Massage.be al? Ook deze gezondheidsprofessionals vind je nu terug op onze overzichtelijke sites!

Contactgegevens

Heb je suggesties voor onze werking of wil je iets kwijt…? Neem contact met ons op.

Wij bieden enkel online ondersteuning en zijn niet telefonisch bereikbaar. We streven ernaar een antwoord te geven op je vraag binnen de 2 werkdagen. Indien je niet spoedig een antwoord ontvangt, kijk dan ook zeker in je spambox of reclame of contacteer ons opnieuw.

Spread the word!

We zijn ook te vinden op LinkedIn en Facebook. Maak gerust connectie, vinden we leuk!